Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Μασκέ Πάρτυ Αδελφότητας


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς, το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά συνέβαλε στο να διατηρήσει το κέφι αμείωτο & τον χορό σε "allegro tempo" μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο "Μασκέ Πάρτυ" που διοργάνωσε η Αδελφότητα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά, με τη συμμετοχή των τμημάτων νεολαίας των Συλλόγων Δηλινάδων, Πυργιού & Φαρσινών.


Ήρωες της Disneyland μας ταξίδεψαν στη μαγεία του παραμυθιού, χαβανέζες σε εξωτικά νησιά, αρλεκίνοι & κλόουν μας χάρισαν στιγμές γέλιου, Κινέζοι της Cosco έκαμαν σκληρές διαπραγματεύσεις, κουρσάροι κυρίευσαν τον 1ο όροφο του Πολιτιστικού μας κέντρου & κυριάρχησαν στο χορό, ενώ δεν έλειψαν η ρομπόλα στα ποτήρια μας, η έκπληξη γενεθλίων σε αγαπημένο μέλος της νεολαίας μας & η πρωτοτυπία σε αμφιέσεις που συζητήθηκαν & ... βραβεύτηκαν !

Πράγματι, η κριτική μας επιτροπή -Μάκης Αγγελετάκης, Παναγής Φωκάς, Διονυσία Βασιλάτου, Σταματία Καρλή & Ράνια Μπαλτσαβιά - δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει τις τρεις καλύτερες μεταμφιέσεις καθώς όλοι οι Μασκαράδες είχαν κερδίσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις για το μπρίο & την φαντασία τους.
Το α' βραβείο κέρδισε η Μαριλίνα Καλογηρά που είχε μεταμφιεστεί σε ένα πολύχρωμο αερόστατο. Μας έδωσε μάλιστα την ευχή να πετάμε πάντα ψηλά & να κυνηγάμε τα όνειρά μας! 
Το β' βραβείο κέρδισε το ζεύγος "Κώστας Καρυωτάκης & Μαρία Πολυδούρη " · κατά κόσμον Ιάσονας Toyotomi & Κόνυ Καλύβα οι οποίοι απήγγειλαν ποιήματα που άντεξαν στη φθορά του χρόνου & ξύπνησαν την σκέψη & τα συναισθήματά μας. 
Το γ' βραβείο εδόθη με χαρά σε έναν ακούραστο εργάτη , τον Βασίλη Μαρτάτο.

Ευχαριστούμε πολύ την Kefalonian lines που έστειλε τους νικητές στα εξωτικά νησιά Κεφαλονιά & Ιθάκη , το μεζεδοπωλείο - ουζερί "Πυροφάνι " -συμπατριώτη μας-στον Πειραιά & φυσικά ... τον μοναδικό, αεικίνητο , κεφάτο μέχρι πρωίας Dj μας Νίκο Ματέρη για τις μουσικές του επιλογές !

Και του χρόνου με Υγεία !!!

Η Αποκριά μπορεί να τελείωσε ... οι επόμενες εκδηλώσεις μας, όμως , σας περιμένουν !!!

Εις το επανιδείν !

Για το Δ.Σ ,
Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά,
υπεύθυνη νεολαίας Αδελφότητας .