Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ


Στον όμορφο χώρο του κέντρου  «Πόρτο Χέλης» στα Σβορωνάτα, έκοψε την πίτα του ο ΣΥΡΙΖΑ Λειβαθούς. Το τριμελές συντονιστικό από τον Παναγή Πουσναρά, τη Δήμητρα Γνεσούλη και τη Σοφία Αράβου-Παπαδάτου, οργάνωσε μία ζεστή εκδήλωση, ενώ δεν έλειψε και η έκπληξη-δώρο  που δόθηκε στον τυχερό Παναγή Πούλο, μαζί με το φλουρί. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Στο χαιρετισμό της , μαζί με τις ευχές για υγεία και ευημερία σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, έκανε μία πυκνή και ουσιαστική αναφορά στο κυβερνητικό έργο.  Ανέδειξε τα θετικά πρόσημα τής αξιολόγησης που ολοκληρώνεται, την ειρηνική σταθερότητα στην περιοχή μας, τη μέγιστη σημασία της συμμαχίας του Ευρωπαϊκού Νότου και της σταδιακής απομάκρυνσης των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών από τον νεοφιλελεύθερο πόλο και τις πολιτικές λιτότητας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης,  ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Βασιλάτος, ο Γιάννης Ψαρράς, ο εκπρόσωπος της βουλευτή Γιάννης Βαρούχας και πολλά μέλη της Ο.Μ. Λειβαθούς. Οι ευχές και οι συζητήσεις όλων, προϊδεάζουν για ένα ευοίωνο 2017, με ανάπτυξη, αλληλεγγύη, ατομική και συλλογική ευημερία.