Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HORECA

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συμμετείχε ως τιμώμενη περιοχή στο περίπτερο ‘Ελληνικό Πρωινό’ στην έκθεση ho.re.ca 10-13 Φλεβάρη 2017.


Το Σάββατο 11 Φλεβάρη έγινε η παρουσίαση του κεφαλλονίτικου πρωινού με πλήθος κόσμου να δοκιμάζει με ενθουσιασμό τον γαστρονομικό πλούτο των νησιών μας.

Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο επικεφαλής της Λέσχης Γαστρονομίας Κεφαλονιάς, κ. Παντελιός, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά που εκπροσωπήθηκε από την έφορο κ. Δ. Βαλλιανάτου με ομάδα παιδιών ντυμένων με την παραδοσιακή στολή των νησιών μας.

Η ποικιλία γεύσεων, η άριστη ποιότητα πρώτων υλών και η αγνότητα των προϊόντων καθιστούν το κεφαλλονίτικο πρωινό την καλύτερη επιλογή.

Το σταντ επισκέφτηκαν η Υπ. Τουρισμού κ. Ελ. Κουντουρά, ο Αντ/ρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Δ. Λυκούδης, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γ. Τσακίρης καθώς και πλήθος κόσμου.

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά στηρίζει πάντα τις προσπάθειες συλλόγων και συνδέσμων για την προβολή των νησιών μας και των προϊόντων μας.

Για το Δ.Σ.

Δήμητρα Βαλλιανάτου

Έφορος