Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Τριήμερη Εκδρομή στη Βόρεια Εύβοια.Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά σας καλεί όλους,  στις 29 Απριλίου - 1 Μαΐου,  στην τριήμερη εξόρμησή της στη φύση & τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, στην  καταπράσινη Βόρεια Εύβοια !


Θα αγναντέψουμε το απέραντο γαλάζιο από την παραλία της Αγίας Άννας, θα κάνουμε ιππασία & ποδηλατοδρομίες, θα περιδιαβούμε σε γραφικά χωριά , όπως οι Ροβιές & η Κερασιά, θα απολαύσουμε δροσερές κοιλάδες & τα γάργαρα νερά στους καταρράκτες του Δρυμώνα, θα μας «μαγέψουν» οι ομορφιές της Λίμνης Ευβοίας, θα προσευχηθούμε στη Μονή του Οσίου Δαβίδ & θα γλεντήσουμε  γευόμενοι λιχουδιές δίπλα στη θάλασσα … μέχρι πρωίας!
Κόστος συμμετοχής : 73 ευρώ ανά άτομο (απαιτούμενη προκαταβολή 40 ευρώ για κράτηση θέσης ).
Παιδιά έως και 6 ετών : δωρεάν.
Η τιμή περιλαμβάνει:
  Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  Διήμερη Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Αγία Άννα
  2 Πρωινά γεύματα
  1 Βραδινό γεύμα &  γλέντι στην αίθουσα συνεστίασης του ξενοδοχείου
Για την ιππασία στην παραλία & τα ποδήλατα υπάρχει πρόσθετη χρέωση. Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα (έως και 8 Απριλίου) τη συμμετοχή σας !

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Αδελφότητας ( 210 4227418, καθημερινά από τις 9:00 – 14:00 ) ή τα μέλη του Δ.Σ (κ. Αφροδίτη Ζαμπέλη:6955455396,   κ. Μάκη Αγγελετάκη: 6977209185) .
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας