Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Νέος πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου ο Γερ. Αλυσανδράτος

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο κ. Γεράσιμος Αλυσανδράτος μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Αλ. Παρίση. Ψήφισαν 38 και 35 ψηφοδέλτια βρέθηκαν υπέρ  του Γεράσιμου Αλυσανδράτου, 12 λευκά και ένα άκυρο.


Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Διον. Μινέτος μετά από τρεις ψηφοφορίες. Γεν. Γραμματέας με μια μια ψηφοφορία εκλέχτηκε ο Νίκος Σκλάβος.

Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέγονται: Από την πλειοψηφία Άγγελος Κωνσταντάκης, Μάκης Παπαναστασάτος, Ηλίας Κουρκουμέλης , Νίκος Ανουσάκης , Νίκος Παπαδάτος.  Από την αντιπολίτευση Θεόφιλος Μιχαλάτος, Νίκος Γκισγκίνης, Μάκης Δημητράτος από την αντιπολίτευση.

Αναπληρωματικά Μέλη εκλέγονται Οι Διονύσης Λυκούδης, Μιχάλης Γάκης και Αλέξης Μοσχονάς από την πλειοψηφία και οι Βασίλης Ρουχωτάς και Διονύσης Μινέτος από την αντιπολίτευση.

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής: Τακτικά Μέλη από την πλειοψηφία Μιχάλης Γάκης, Γεράσιμος Αποστολάτος, Αλέξης Μοσχονάς, Βανδώρος και Ευάγγελος Κεκάτος Αναπληρωματικά μέλη Σοφία Γαρμπή, Γιώργος Κατσιβέλης και Βασίλης Κοκόσης Τακτικά μέλη από την αντιπολίτευση Ηλίας Παρίσης, Διονύσης Αραβαντινός, Σπύρος Σαμούρης Αναπληρωματικοί Διονύσης Μινέτος και Γιάννης Κουρούκλης.

Στο Video θα παρακολουθήσετε τι ομιλίες για τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. Γερ. Παπαναστασάτο αλλά και  άλλες απόψεις.