Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ε.Α.Σ. : Δεκαήμερη παράταση αιτήσεων Επιδότησης «Βιολογικών»


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων Επιδότησης στη πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος των δράσεων του Μέτρου 11  Βιολογικές Καλλιέργειες (Γεωργία – Κτηνοτροφία) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, έως και Δευτέρα 13 Μαρτίου  2017. 


Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) η ολιγοήμερη παράταση δόθηκε σε συνέχεια Υπουργικής Απόφασης με την οποία τροποποιήθηκε ο υπολογισμός του ύψους Επιδότησης στη Βιολογική Κτηνοτροφία, το οποίο πλέον ορίζεται στα 45€ ανά στρέμμα.
Υπενθυμίζεται ότι στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης,  Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, παρέχεται δωρεάν ενημέρωση στο κάθε ενδιαφερόμενο Κεφαλλονίτη και Θιακό Ελαιοπαραγωγό, Αμπελουργό, Αιγοπροβατοτρόφο, Αγελαδοτρόφο, Χοιροτρόφο, Πτηνοτρόφο, Δενδροκαλλιεργητή, και Κηπευτικοπαραγωγός για να σταθμίσει την τελική του απόφαση, αν μπορεί και αν τον συμφέρει το ποσό Επιδότησης να ασχοληθεί με τη Βιολογική Γεωργία - Κτηνοτροφία.
                              Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης