Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΡΑΜΑ (ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ)!



Σ ένα από τα πιο μεγάλα γεγονότα της κλαδικής έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ στο Ζάππειο μέγαρο, αναδείχθηκε η συμμετοχή των οινοποιείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ενιαία σ ένα περίπτερο. Ενωμένα, κάτω από την Αιγίδα της Περιφέρειας (για τα οινοποιεία των Ιονίων) και του Δήμου Κεφαλληνίας (ειδικά για τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς) απέδειξαν ότι μπορούν μαζί να γοητέψουν το οινόφιλο κοινό της Ελλάδος και να τέρψουν τους γευστικούς κάλυκες  των επαγγελματιών του κλάδου, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες συνεργασίες και την διάδοση των κρασιών μας και εκτός των Ιονίων Νήσων! 


Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Ιωάννη Φοντάνα, που με ενθουσιασμό και συμπάθεια, προσέφεραν από τους λιγοστούς πόρους της Περιφέρειας  την Αιγίδα τους για την συμμετοχή!

Τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς, ευχαριστούν επιπρόσθετα τον Δήμο Κεφαλονιάς και τον Αντιδήμαρχο κύριο Ευάγγελο Κεκάτο, (ο οποίος την ίδια ώρα, αγωνιζόταν για την επιτυχή προβολή της Κεφαλονιάς σε άλλες ανά τον κόσμο εκθέσεις τουρισμού στο Βερολίνο, την Στοκχόλμη και την Αμερική) για την δική του στοργή και ενδιαφέρον και την ανάληψη υπό την Αιγίδα του, της συμμετοχής των οινοποιείων της Κεφαλονιάς!

Στις φωτογραφίες ο κύριος Φοντάνας κατά την επίσκεψη του στην έκθεση, φωτογραφίζεται με τους ενωμένους οινοποιούς των Ιονίων!