Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΜΑΘΑΜΕ πως ο εργολάβος εστείλε επιστολή στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να σταματήσει το έργο στα Λεγατάτα , για να μην κάνει διπλό κόπο ο προιστάμενος της υπηρεσίας ας απαντήσει και εδώ !!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Κύριε προϊστάμενε των Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕΣ ΜΑΣ, να μάθει και ο κόσμος του Ληξουριού αλλά και όλης της Κεφαλονιάς
1. Σε πόσες εργολαβίες έχεις δώσει γραπτά εντολή που θα πάνε τα μπάζα από τα έργα που εκτελούνται η εκτελέστηκαν στο Ληξούρι αλλά και σε όλη την Κεφαλονιά αυτή την στιγμή.
Αν δεν έχεις δώσει σε καμία, ΓΙΑΤΙ έδωσες στο έργο των Λεγατάτων; 
Αν έχεις δώσει και στις άλλες ΠΕΣ ΜΑΣ που πήγαν τα μπάζα γιατί στον Αγιο Αντώνη δεν πήγαν. Σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση, ΠΕΣ ΜΑΣ, παρακολούθησες εσύ που πήγαν τα μπάζα και τι έκανες για να τηρηθεί η νομιμότητα.
2. Ξέρεις από το 2014, με έγγραφο που πρέπει να πηγαίνουν τα ΑΕΚΚ (μπάζα). Πες μας τι ενέργειες έκανες και ποιά μέρη αδειοδότησες για να λύσεις το πρόβλημα.
3. Από τον Ιούλιο του 2016, το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει τα ΑΕΚΚ να πάνε στον ΧΥΤΥ και να εγκατασταθεί εκεί σπαστηροτριβείο . ΠΕΣ ΜΑΣ τί ενέργειες έκανες για να εξασφαλίσεις την απαραίτηση αδειοδότηση του χώρου.
4. Αφού τα μπάζα της πλατείας Αργοστολίου, πηγαίνουν σε χώρο αδειοδοτημένο από την Αντιπεριφέρεια, γιατί και τα μπάζα των Λεγατάτων δεν τα στέλνεις εκεί, παρά τα στέλνεις στον Αγιο Αντώνη;
Αυτά προς το παρόν....γιατί δεν τελειώσαμε, μόλις αρχίσαμε !!!!!!! 
Η '' πορεία των μπάζων " έχει πολύ ψωμί ακόμα......
Με τιμή Περδίκης Σπυρογιάννης
Γήπεδο Ληξουριου
Γυμναστήριο/Κέντρο σωματικής ευεξίας