Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η 1η επιμόρφωση Στελεχών Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Δευτέρα 24/4/2017
Δελτίο τύπου

Εγκαινιάζοντας ένα πρόγραμμα πρωτοποριακών και καινοτόμων δράσεων με γενικό τίτλο #organwnomaste πραγματοποιήθηκε  η 1η επιμόρφωση Στελεχών Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Με δεδομένη τη βούληση του Προέδρου του Κόμματος Kyriakos Mitsotakis να καταστεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένας σύγχρονος πολιτικός οργανισμός, με στελέχη που θα διαθέτουν αποτελεσματική ηγετική και διοικητική συμπεριφορά, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της επιμόρφωσης.
Η Πρώτη Θεματική Ενότητα του #organwnomaste αφορούσε  την επιμόρφωση των στελεχών της Νέα Δημοκρατία - Γραμματεία Οργανωτικού τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο με σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη να εμβαθύνουν στο πεδίο της στρατηγικής και των βασικών μηνυμάτων της , στην απόκτηση διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων και στις βασικές αρχές πολιτικής επικοινωνίας.
Η παραπάνω δράση υλοποιήθηκε  σε συνεργασία με τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. #organwnomaste
Ο πρώτος κύκλος διεξήχθη το Σάββατο 22 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, Πειραιώς 62 Μοσχάτο όπου και συμμετείχαν:
Η  Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας
Ο  Γραμματέας Οργανωτικού
ΟΙ  Αναπληρωτές Γραμματείς Οργανωτικού
Οι  Πρόεδροι Π.Ο.
Οι  Υπεύθυνοι Οργάνωσης Π.Ο.
Οι  Υπεύθυνοι Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Π.Ο.
Οι Τομεάρχες
Με τιμή 
Στασινόπουλος Γεώργιος
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού 
& Επικοινωνίας της Π.Ο. Ιονίων Νησιών