Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Παναγής Δρακουλόγκωνας : Αναχώρησαν από το νησί μας οι 50 πρόσφυγες“Αναχώρησαν σήμερα από το νησί μας ως ελεύθεροι πολίτες οι 50 μετανάστες που είχαν φθάσει μετά από SOS στο λιμάνι του Αργοστολίου το Μεγάλο Σάββατο απόγευμα”.  (Ρεπορταζ και φωτογραφίες από την άφιξή τους εδω κλικ) Αυτά μας είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας σήμερα νωρίς το πρωί.
Και συνεχίζει:

Τα 13 παιδιά νοσηλεύτηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αργοστολίου με την φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού παρουσία των μητέρων τους. Τελικά δεν είχαν τίποτε το ανησυχητικό, είχαν προφανώς ταλαιπωρηθεί από το ταξίδι και είχαν αδιαθετήσει.  Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ λοιπόν αναχώρησαν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι, ευχαριστώντας το νησί μας θερμά και ευγνώμονες για όλα όσα τους προσφέραμε: ιατρική περίθαλψη, στέγη και φαγητό. 

Οπως χαρακτηριστικά είπε και ο κ. Δρακουλόγκωνας «Μας δόθηκε η τιμή το Πάσχα να προσφέρουμε ανθρωπιά, αλληλεγγύη και φροντίδα  σε 50 συνανθρώπους μας, ήταν το καλύτερο Πάσχα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό»..
ΠΗΓΗ