Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάδελφοι στις 24/25/26 Απριλίου γίνονται εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλληνίας & Ιθάκης.
Με την επαναλειτουργία του συλλόγου το 2009 διατέλεσα Πρόεδρος και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Το ψηφοδέλτιο μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  που κατεβαίνει στις εκλογές του συλλόγου έχει ένα χαρακτηριστικό, είναι Αδέσμευτο – Ακομμάτιστο – και πάνω απ όλα Ενωτικό.
Αυτό το αποδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία μας από το 2009 με Δ.Σ. διαφόρων ιδεολογιών.
Συνάδελφοι ζούμε σε μια εποχή που το εμπόριο όπως κι όλη η κοινωνία περνάμε μεγάλη κρίση, σίγουρα δεν θα γλιτώσει κανένας μόνος του αν δεν παλέψουμε όλοι μαζί.
Σκεφτείτε μια Πόλη χωρίς καταστήματα! Και σκεφτείτε μια Πόλη με Ανεπτυγμένη αγορά και ωραία καταστήματα και τον επαγγελματία να φροντίζει τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους γύρο από το μαγαζί του.
Τα προβλήματα πολλά και κοινά Ασφαλιστικό – φορολογικό – προσφορές και εκπτώσεις- κόκκινα δάνεια – κ.λ.π. Κάθε μέρα κλείνουν 9 συνάδελφοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Σ.Σ.Ε. Μόνο με συλλογικότητα και ενότητα θα πετύχουμε! Γι αυτό σας καλούμε στις εκλογές του συλλόγου, να στηρίξετε με την συμμετοχή σας το ψηφοδέλτιο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για να φτιάξουμε έναν δυνατό  σύλλογο στο πλευρό του επαγγελματία και όχι μόνο!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Μιχάλης Μαρκάτος υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ.