Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Αυτό , πως το ανεχτήκατε εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς;



Η πολιτική, είναι αλήθεια, (και οι πολιτικοί) είναι μυστήρια τραίνα.. στην προκειμένη περίπτωση μυστήρια παπόρια.. λέμε τώρα..

Μερικές ώρες πριν (της Κυριακής) ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξε «καυτά» δελτία τύπου με τη δημοτική αρχή πλειοδοτώντας για το ποιος είναι πιο «άχρηστος» από τους δυο (φορείς) στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων .


Και εκεί που τα αίματα είχαν ανάψει και η σύγκρουση φαινόταν αναπόφευκτη…. ήρθαν τα μετάλλια!

Η –κατά τη δημοτική αρχή- άχρηστη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, άχρηστοι υπουργοί, άχρηστη βουλευτής, άχρηστος ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δεχτοί –όλοι αυτοί οι άχρηστοι πακέτο, στο Δημαρχείο Κεφαλλονιάς.

Ο «άχρηστος» μάλιστα Υπουργός της «άχρηστης» Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής παρέλαβε και πλακέτα για το άχρηστο έργο του, δια χειρός ιδίου Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση..

Η «άχρηστη» βουλευτής είχε ένα χαμόγελο ίσα με τα αφτιά για όλα όσα συνέβαιναν γύρω της.

Και αφού παρασημοφόρησαν δια της πλακέτας τον Υπουργό, και αφού ζήτησαν ό,τι ζήτησαν από τον «άχρηστο» Υπουργό, όλοι μαζί αγαπημένοι, «άχρηστοι» και άχρηστοι (δίχως εισαγωγικά….), έφυγαν από το Δημαρχείο σαν  «σε ένα παπόρο μέσα όλοι», για να απολαύσουν φρέσκο ψαράκι στο Μαϊστράτο !

Και εγώ ως ηλίθιος ΣΥΡΙΖΑίος που τα καταπίνω όλα για το καλό της πατρίδας, αναρωτιέμαι. Αυτό το θέατρο που παίχτηκε την Κυριακή στην Κεφαλονιά είχε σκηνοθέτη ή ήταν φάρσα της στιγμής; Γιατί δεν μπορεί να παραβιαστούν έτσι από φάρσα όλα τα πρωτόκολλα ..

Όταν επισκέπτεται το νησί μας Υπουργός , το πρωτόκολλο λέει, ότι φιλοξενείται από την Περιφέρεια. Έτσι γινόταν στο Νομό Κεφαλονιάς από δημιουργίας Νομαρχίας έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.

Το πρωτόκολλο όμως δεν τηρήθηκε για την υποδοχή και φιλοξενία του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός την σύσκεψη στο Δημαρχείο; Μπορεί. Άλλωστε παλιοί γνώριμοι λόγω ΠΑΣΟΚ και νέοι λόγω ναυτιλίας, είναι ο κ. Υπουργός με τον κ. αντ’ αυτού…

Δεν βρέθηκε όμως ούτε ένας φιλότιμος ΣΥΡΙΖΑίος από την Περιφέρεια να πει του Υπουργού ότι και το πρωτόκολλο παραβιάζεται και οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Δημοτικής αρχής δεν είναι στην καλύτερη φάση τους?

Στο κάτω – κάτω της γραφής ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η Περιφέρεια; και ΝΔ ο Δήμος; Κάνω λάθος;

Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε την εκλογή της σημερινής Περιφερειακής Αρχής;

Εσείς εκεί συντρόφοι επαναστάτες της Καμπάνας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΑΝΑΙΑΣ, εσείς της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, πως προστατεύσατε τον Υπουργό σας; πως τη βουλευτή σας; Πως τη Περιφέρειά σας;

Μετά από αυτό το έργο του μεγάλου σκηνοθέτη περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΑΝΑΙΑΣ να τα «χώνει» στη δημοτική αρχή γιατί το ψάρι στο Μαϊστράτο δεν ήταν ψημένο κατά το γούστο τους.

Άχρηστος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ