Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στασινόπουλος Γεώργιος 
Υπεύθυνος Στρατηγικού
Σχεδιασμού & Επικοινωνίας 
Π.Ο. Ιονίων Νήσων
Ανακοίνωση

Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολούθησε την αναίτια και άνανδρη επίθεση που δέχτηκε σήμερα μέσα στην βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδίαρη
Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο.
H Xρυσή Αυγή, ο αριστερός φασιστικός εξτρεμισμός, ο χουλιγκανισμός και η αποδοχή της βίας ως πολιτική στάση είναι μια σειρά από πρωτόγονα δείγματα της δημόσιας ζωής μας.  Και μόνο η φυσική τους παρουσία στο Κοινοβούλιο ξεφτιλίζει τη δημοκρατία. Τελειώσαμε με τις προφάσεις περί ιδεολογίας και αγνού εθνικισμού.
Δεν έχουμε πλέον καμία αμφιβολία.  Ο φασισμός βρίσκεται μέσα και έξω από τη βουλή.
H γενικότερη κουλτούρα μας ενισχύει, με κάθε ευκαιρία, την αποδοχή και τον θαυμασμό προς κάθε βάρβαρη αντιδημοκρατική συμπεριφορά, στην καθημερινότητα και στην πολιτική ζωή. Σε πολλές εκφάνσεις του δημόσιου βίου.
Είναι χρεός μας να τον πολεμήσουμε , με κάθε μέσο.
 Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, συγχαίρουμε το κ. Νίκο Δένδια για την ψυχραιμία και τον σεβασμό του στο ελληνικό κοινοβούλιο και τους θεσμούς και καλούμε την ελληνική κοινωνία να απομονώσει κάθε πολιτικό και κοινωνικό μόρφωμα με τέτοιες συμπεριφορές.