Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Ε.Α.Σ. : Εκπνέει η προθεσμία για Μεταβιβάσεις Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η καταληκτική ημερομηνία για Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Αγροτικών Επιδοτήσεων είναι Παρασκευή 9 Ιουνίου  2017.

              
 Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, τελειωμό δεν έχουν τα αιτήµατα που δέχεται ο Ε.Α.Σ. για Μεταβιβάσεις Δικαιωµάτων.  Βασικός λόγος που συσσωρεύτηκαν τόσα πολλά αιτήµατα για Μεταβιβάσεις Δικαιωµάτων, δεν είναι άλλος από το φόβο της υψηλής φορολογικής επιβάρυνσης και των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΦΚΑ, σε όσους εµφανίζουν αγροτική δραστηριότητα.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης προκειμένου να εξυπηρετήσει  όσους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς, Κτηνοτρόφους, Δενδροκαλλιεργητές, Μελισσοκόμους, και Κηπευτικοπαραγωγούς επιθυμούν Μεταβίβαση Δικαιωμάτων και Ενεργοποίηση της φετινής Αίτησης Επιδοτήσεων (Βασική Επιδότηση, Πρασίνισμα, Εξισωτική, Επιδότηση Γάλακτος, Επιδότηση Βοείου Κρέατος, Επιδότηση Αγροτικού Πετρελαίου, Επιδότηση Σπάνιων Φυλών και Βιολογικής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας) θα λειτουργήσει το πιστοποιημένο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, καθημερινά  από Δευτέρα Αγίου Πνεύματος έως και Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από 8 έως 16:00.
                           Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης