Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Καραβόμυλος: Η απόφαση της Γ.Σ. των κατοίκων για τα σκουπίδια.

              Κεφαλονιά, Καραβόμυλος 07 Ιουνίου 2017


Τοπικό Συμβούλιο Καραβομύλου

Το Τ.Σ.Κ  μετά από συζήτηση  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων του Καραβομύλου με θέμα την αποκομιδή των οικιακών καθημερινών σκουπιδιών και ογκωδέστερων απορριμμάτων αποφάσισε τα παρακάτω:


Κάθε επιχείρηση όπως καταστήματα όλων των υπηρεσιών, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια θα προμηθευθούν τον δικό τους κάδο σκουπιδιών που θα είναι για αποκλειστική τους χρήση.

Για την θέση των υπολοίπων κάδων θα υπάρξει ενημέρωση.

Συγκεκριμένη ημέρα και ώρα-η οποία θα ανακοινωθεί- κάθε εβδομάδα θα περνάει αυτοκίνητο του Δήμου για να συλλέγει τα ογκωδέστερα απορρίμματα αλλά και τα κομμένα κλαριά, που θα πρέπει να είναι δεμένα σε δεμάτια, και τα χορτάρια που θα πρέπει να είναι κλεισμένα σε σακούλες απορριμμάτων και σε ποσότητα που να είναι δυνατόν να σηκωθούν από τους εργαζομένους στην υπηρεσία καθαριότητας. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο.

Για τους συγχωριανούς που δεν μπορούν, για αντικειμενικούς λόγους, να πηγαίνουν τα οικιακά σκουπίδια τους στους κάδους θα συζητηθεί το θέμα, θα ληφθεί ειδική μέριμνα και θα υπάρξει ενημέρωση.

Θα υπάρξει ενημέρωση για όλα τα παραπάνω ζητήματα.


Το Τοπικό Συμβούλιο Καραβομύλου



Βασ. Μωραΐτης            Άγγ. Καβαλλιεράτος           Γεωρ.Στεφανάτος 


   Πρόεδρος                        Μέλος                             Μέλος