Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΔΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΠολλοί συμπατριώτες μας , αλλά και φίλοι της κεφαλονίτικης και επτανησιακής χορωδιακής μουσικής , αναζητούν δίσκους και θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν από τους δίσκους που έχει ηχογραφήσει η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου .


Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μεγάλο ενδιαφέρον που είχαμε , μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ για την Κεφαλονιά που πρόβαλε η ΕΡΤ3 , και παρουσίασε το συγκρότημά μας να τραγουδά στην Κολώνα της γέφυρας τ’ Αργοστολίου , το ‘Απόψε την κιθάρα μου’ .

Πληροφορούμε λοιπόν όσους ενδιαφέρονται ότι οι δίσκοι μας διατίθενται σε πολλά μαγαζιά του νησιού , αλλά και για όσους δεν μένουν στην Κεφαλονιά , απ’ ευθείας από τον σύλλογο , σε εκδηλώσεις και παραγγελίες ( τηλ. 6944623280- Ρ. ΛΟΥΖΗΣ και 6942819788 – Δ. ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ) .

Πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη σημασία που έχει για μας η διάθεση αυτών των δίσκων , για την καταγραφή και διάδοση της μουσικής μας παράδοσης , του έργου μας , αλλά και για την ενίσχυση των οικονομικών του συλλόγου .

Το ΔΣ.