Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

3ο Θερινό Σχολείο με αντικείμενο Προγραμματισμός & Ρομποτική.

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά, διοργανώνουν το 3ο Θερινό Σχολείο με αντικείμενο Προγραμματισμός & Ρομποτική. Οι συμμετέχοντες στο Θερινό Σχολείο θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν μικρο-ρομποτικές συσκευές προκειμένου να εφαρμόσουν άμεσα και με έναν ιδιαιτέρως ελκυστικό τρόπο βασικές αρχές του προγραμματισμού.
Η παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου δεν προϋποθέτει γνώσεις προγραμματισμού. Ενδεικτικά, το Θερινό Σχολείο μπορούν να το παρακολουθήσουν: φοιτητές, μαθητές, καθώς επίσης και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις νέες τεχνολογίες.

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Ληξούρι Κεφαλονιάς. Για την παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου απαιτείται καταβολή συνδρομής (50 ευρώ). Oι θέσεις παρακολούθησης είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 26710 25820  (κ. Νεοφύτου, έως 4 Αυγούστου) ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (έως 18 Αυγούστου) στη διεύθυνση: seminaria@teiion.gr