Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

[...] δεν είσαι άξιος να καταφέρεις τίποτε άλλο στην άθλια ζωή σο

κυκλοφορεί εδώ κ λίγη ώρα στα social ένα βίντεο από την χθεσινή συναυλία του σαβ/λου,με έναν άντρα να χτυπά μια γυναίκα.Να την σπρώχνει κάτω κ έτσι όπως εκείνη πέφτει να την χτυπά κ στο πρόσωπο.Το σοκαριστικό δεν είναι η πράξη του(όχι γιατί δεν σε σοκάρει,αλλά γιατί αυτό συμβαίνει μες στο σπίτι μας,στο σπίτι του διπλανού μας,στο σπίτι της φίλης μας,σε ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών που ζουν ανάμεσα μας.)κάνουμε πως δεν γίνεται,πως δεν το ξέρουμε,πως δεν μας νοιάζει.κάνουμε πως δεν θα συμβεί ποτέ σε μας ή στις κόρες μας.δεν έχει καμιά διαφορά στο πνευματικό,πολιτιστικό κ ταξικό φόρουμ που ανήκει ο θύτης.
Δεν έχει σημασία αν είναι άνεργος,πάμπλουτος,ακαδημαϊκός,καλλιτέχνης,ψαράς.εκείνο που ξέρω είναι πως κάποιος κάποτε πρέπει να του σαπίσει τα κόκαλα τόσο όσο που να μην μπορέσει να σκεφτεί να ξανασηκώσει χέρι πάνω σε άνθρωπο.
Γιατί όποιος κακοποιεί μια γυναίκα είτε με τα χέρια,είτε με το στόμα είτε με βία παντός τύπου το ίδιο κάνει κ στα παιδιά του .
Δεν αναπαράγω το βίντεο γιατί εκείνο που με σόκαρε περισσότερο είναι η προσπάθεια της γυναίκας να τον κατευνάσει παρά τον δημόσιο εξευτελισμό που υπέστη εκείνη την στιγμή.η ενοχή κ η ντροπή της με στιγμάτισε.
Άνανδρε υπάνθρωπε (κ εσύ κ οι όμοιοι σου) μπορεί να έχεις καταφέρει να σε φοβάται,αλλά πίστεψε με δεν είσαι άξιος να καταφέρεις τίποτε άλλο στην άθλια ζωή σου.
Υ.Γ."Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία μα ΚΑΜΙΑ να επιτρέψεις να ασκηθεί ένα χιλιοστό σεξουαλικής,λεκτικής,ηθικής ή σωματικής βία πάνω σου από κανέναν"
στην κόρη μου...
Tina Shoushou