Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΆΣΣΟΣ»



 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Άσσος» με την συμβολή της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνει για το καλοκαίρι 2017 τις εξής εκδηλώσεις:


Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 21:30 στην Άσσο, στον προαύλιο χώρο της Παναγιάς Πλακούλας, στο δρόμο προς το Κάστρο, Μουσική Βραδιά «Μελωδικό Ταξίδι Στον Έναστρο Ουρανό Της Άσσου» με τη σοπράνο και μαέστρο Χριστίνα Ρόκκου. Ερμηνεύει Λαυράγκα, Αποστολάτο, Μαρκάτο, Σακελαρίδη, Αττίκ, Χατζιδάκι και Θεοδωράκη. Στο πιάνο ο διακεκριμένος πιανίστας Πέτρος Μπεράτης.
Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 21:00 στην Άσσο, στον προαύλιο χώρο της Παναγιάς Πλακούλας, στο δρόμο προς το Κάστρο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Άσσος», η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας & Ιθάκης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για τον Καθηγητή Ιωάννη Πατρίκιο, που σφράγισε την ιστορία της Ελληνικής Νευρολογίας. Την προσωπικότητα και το έργο του θα παρουσιάσουν οι Καθηγητές Αναστάσιος Γερμενής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Θωμάς Ζαμπέλης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Σοφία Ζαφειράτου Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Άσσο η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Άσσος» διοργανώνουν ολοήμερο πανηγύρι την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Πρωί Πανηγυρική Δοξολογία και Περιφορά της Εικόνας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Σάμης «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου. Το βράδυ, 21:30, στο κλειστό αμφιθεατρικό λιμάνι της Άσσου «ΜΑΓΙΚΗ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ» με Επτανησιακές Καντάδες από τους αδερφούς Καραβιώτη και την χορωδιακή τους συντροφιά. Στην συνέχεια, γλέντι και χορός με ζωντανή μουσική στην πλατεία του χωριού μέχρι πρωίας.
Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΆΣΣΟΣ»