Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ Μ.Μ.Ε
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤαχ. Δ/νση  : Αλυκές Ποταμού-49100 Κέρκυρα          
Τηλ.            : 6944375104
Πληροφορίες: Σπύρος Γαλιατσάτος
Ηλεκ. Δ/νση: spirosgaliatsatos@gmail.com
               ΚΕΡΚΥΡΑ,  7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ Μ.Μ.Ε

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γερμανικό γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘Above & Beyond Consulting’, σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύτηκε άρθρο για τα Ιόνια Νησιά τις 16 Μαΐου 2017, στον  ηλεκτρονικό σύνδεσμο του περιοδικού spiegel.de - online magazine,  το οποίο έχει 3,3 εκ. επισκέπτες την ημέρα (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: https://www.spiegel.de/reise/europa/kreta-korfu-kos-welche-griechische-insel-passt-zu-mir-a-1147746.html).

Επίσης σας παραθέτουμε το πρώτο άρθρο της Γαλλίδας δημοσιογράφου ‘Dorisse Pradal’ που επισκέφτηκε την Κέρκυρα από  27 Απριλίου έως και την 01 Μαΐου 2017 και δημοσιεύτηκε  στις 22 Ιουνίου 2017, στην τοπική εφημερίδα  ‘ActuCôtéToulouse  της πόλης  Toulouse στη Γαλλία, η  κυκλοφορία της οποίας  ανέρχεται σε 5.800 έντυπα φύλλα και διαδικτυακά έχει 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα.  
      Αξιοσημείωτο είναι ότι τα εγκαίνια ‘της γέφυρας του Χάρακα’ στις 29 Ιουνίου 2017 στην Κεφαλονιά έγιναν θέμα στα Ολλανδικά ΜΜΕ και ιδίως σε όλα τα τουριστικά γραφεία (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: https://www.travelution.nl/nl/nieuws/gouverneur-kefalonia-opent-nieuwe-brug).
Επιπλέον στον Ολλανδικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο του Griekenland.net’, με τουριστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, το οποίο προσελκύει 1,7 επισκέπτες ετησίως, υπάρχουν δημοσιεύσεις για τους Παξούς και Αντίπαξους, μετά από πρόσκληση  δημοσιογράφων από την ΠΙΝ και το Δήμο Παξών (σχετικοί ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι:
Σας επισυνάπτουμε  τις προαναφερθείσες  δημοσιεύσεις,τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
                                                                       Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
                                                        ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

                                                                          ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ