Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ τύπου “survivor” ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, H ΜΠΥΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ» ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΡΗ ΣΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΕΠΙΜΕΛΩΣ  ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΘΕΑΜΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

14/8/2017 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Υπενθυμίζουμε το βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης

https://www.youtube.com/watch?v=lNuWCnfEk-8

Με την στήριξη των:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΤΖΑΒΙΝΑΤΩΝ ΒΟΥΝΙΟΥ «Η ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ»
ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ»
Δυναμικό πολύαθλο στην παραλία της σε ειδικά κατασκευασμένο για το σκοπό αυτό, πρωτότυπο διαγωνιστικό χώρο. Τα αγωνίσματα δοκιμάζουν και αξιολογούν ταχύτητα, επιδεξιότητα, αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ισορροπία και ευστοχία. Σε συνέχεια του πολυάθλου της Σάμης η τωρινή μας προσπάθεια εμπλουτίζεται με νέο αγώνισμα έκπληξη πιο απαιτητικό στίβο μάχης χωριστές κατηγορίες για παιδιά και ενήλικες, άνδρες και γυναίκες.

Άφιξη αθλητών –ώρα 16.30 εγγραφή αναλόγως προσέλευσης κατά προτεραιότητα άφιξης. Το γεγονός ξεκινά ώρα 18.00.

Αφορά σε συμμετέχοντες άνδρες-γυναίκες άνω των 15 ετών οι οποίοι υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή προβλήματα υγείας που ανακύψουν. Τα παιδιά συμμετέχουν εφόσον συναινούν οι κηδεμόνες τους την υπογραφή σχετικής υπεύθυνης δήλωσης που θα τους δοθεί την μέρα του αγώνα από την γραμματεία της διοργάνωσης.

Στην νέα μας διοργάνωση περνάνε στον τελικό  8 άτομα αναλόγως συμμετοχών ( η μείωση ή αύξησή τους έγκειται στην διακριτική ευχέρεια των διοργανωτών) για κάθε χωριστή  κατηγορία (άνδρες, γυναίκες αγόρια κορίτσια) με χρόνο.

Για όσους προκρίνονται ακολουθείται η διαδικασία νοκ άουτ, δηλαδή από κάθε ζευγάρι προκρίνεται ο νικητής. Οι κανονισμοί ανακοινώνονται επί τόπου απ΄τον κριτή.

Ως κριτήριο αξιολόγησης μέχρι το στάδιο πρόκρισης στους 8 συν, πλην  βάσει συμμετοχών, αναφέρεται ο ταχύτερος χρόνος ολοκλήρωσης των αγωνισμάτων. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να λάβουν μέρος σε τμήμα εξ΄ αυτών και να  αξιολογηθούν. Υποχρεούνται να συμμετέχουν σε όλα, ολοκληρώνοντάς τα αναλόγως υποδείξεων της διοργάνωσης.

Το αγώνισμα της ισορροπίας της ρακέτας με μπαλάκι, επαναλαμβάνεται αν πέσει το μπαλάκι έως τρεις φορές, μέχρι να ολοκληρωθεί χωρίς να πέσει. Μετά τις 3 φορές ακυρώνεται ο αθλητής.

Τα αθλήματα διεξάγονται  σε δύο σειρές : τρέχουν ανά δύο. Δεν  έχει σημασία το φύλο ή η ηλικία στα ζευγάρια καθώς χρονομετρούνται ατομικά και στο τέλος προκρίνονται καλύτεροι άνδρες και οι καλύτερες γυναίκες.

Ξεκινούν με:

τρέξιμο ,
εν συνεχεία τρέξιμο σε ρόδες,
πέφτουν σε μια αυλακιά νερό που έχει μέσα σκοινιά,
ακολουθεί έρπην,
μετά ισορροπία με ρακέτα και μπαλάκι πάνω σε κύβους,
μετά σπρώξιμο καροτσιού και άμμο με 4 μπαλάκια,
και ρίψη μπαλακιών σε καλάθι
Και θα υπάρχει κρυφό αγώνισμα εκπληξη.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

Σας περιμένουμε όλους να δείτε ή να συμμετέχετε.Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ (για την κάλυψη του κόστους εγκατάστασης και κατασκευής των αγωνισμάτων)

Δώρα έκπληξη στους νικητές .

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΔ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΤΚ ΑΓΚΩΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΩΝΑΣ