Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ: Τελικά ποιοί είναι οι ανυπόληπτοι σε αυτόν τον τόπο;;!!;;;

TΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…;..;!!;;

  Δεν είμαστε ενάντια σε κάθε διαχρονικό έργο, γιατί έμπρακτα έχουμε αποδείξει, ότι μαχόμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση της Κεφαλονιάς μας. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε, ότι η αποκατάσταση γίνεται με μπλόκια και όχι με μονομπλόκ στα λιμάνια.


       ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που κατασπαταλούν χωρίς αιδώ τα χρήματα του κεφαλονίτικου λαού. Στη ΜΕΣΟΓΕΙΟ Α.Ε. δίνουν 360. 000 ευρώ για τη συντήρηση της χωματερής (ΧΥΤΥΣ), ενώ το έργο μπορούσε, κάλιστα, να διεκπεραιωθεί με 50. 000 ευρώ.

      ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που δίνουν 850. 000 ευρώ ετησίως στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ε.Π.Ε., μόνο από τη Διαδημοτική και δεν υπολογίζουν τα χρήματα που δίνονται από την ΚΕΔΗΚΕ, με αποτέλεσμα τα χρήματα αυτά να διατίθενται για ιδιαιτέρες κάποιων αντιδημάρχων και επί της ουσίας να μη συντελείται η καθαριότητα. Τα 12. 000 ευρώ περίπου που πλήρωνε το Λιμενικό Ταμείο για Αργοστόλι και Πεσσάδα έγιναν 16. 000 ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν να το εγκαταλείψει η συγκεκριμένη εταρεία και να δοθεί σε άλλη.

       ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που ενώ εισπράττουν για λογαριασμό της ΔΕΥΑΚ «εξωφρενική» προσαύξηση 80% επί της κατανάλωσης του νερού αντί να διαθέτουν τα χρήματα για έργα, όπως προβλέπει ο νόμος, τα παρέχουν για ιδιαιτέρες στα γραφεία αντιδημάρχων.

        ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που φρόντισαν στην καρδιά της τουριστικής περιόδου οι παραλίες να μην οργανωθούν, τηρώντας διαδικασίες που εξυπηρετούν ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα προς βλάβη του τουριστικού γοήτρου του νησιού μας.

        ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που ενώ εισπράττουν τα λιμενικά τέλη από τον Αύγουστο του 2016, δεν έχουν καταθέσει Καταστάσεις Επιβατών και Οχημάτων, εκμεταλλευόμενοι τα χρήματα του κεφαλονίτικου λαού.

       ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που ενώ έχουν περάσει 3 χρόνια από τους σεισμούς δεν έχουν διενεργήσει ούτε 1 ολοκληρωμένη  μελέτη αποκατάστασης των ζημιών.

      ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που ενώ υπήρχαν προγραμματισμένα έργα στο Ληξούρι  στο Φισκάρδο και στον Πόρο τα ακύρωσαν προς βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, αλλά προς αξιοποίηση των περιοχών που βρίσκονται τα σπίτια τους, δημιουργώντας πεζόδρομους ένθεν και εκείθεν.

       ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που θυσιάζουν το συλλογικό συμφέρον, την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων και, γενικότερα, την πρόοδο του νησιού μας στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων.

     ….ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ είναι αυτοί, που στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου το πρώτο θέμα προς συζήτηση ήταν η σκανδαλώδης μείωση των λιμενικών τελών προς χάριν μεγάλων εταιρειών και, στη συνέχεια, ανάκληση της σχετικής απόφασης και ανάθεση σε νομικό για γνωμοδότηση επί του θέματος έναντι του ποσού των 10. 000 ευρώ. Άκουσον! Άκουσον! (Μήπως τελικά η βαριά βιομηχανία του τόπου μας είναι οι Λυκουρέζοι…;;..)

Ο κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του και δόξα τω Θεώ στην Κεφαλονιά όλοι έχουμε δώσει εξετάσεις ήθους και έμπρακτης αγάπης για τον τόπο μας.

Είναι δυνατόν η Ακρόπολη της Κεφαλονιάς μας ο Μύρτος να μην έχει οργανωθεί ακόμα..;;.. Είναι δυνατόν στον Πλατύ Γυαλό εντέχνως και με τα μεγάλα λόγια να καταργήσουμε τις τουαλέτες, μετατρέποντας τες τρόπον τινά σε καντίνες, καταλήγοντας να μην έχουμε ούτε το αυτονόητο, που είναι, ασφαλώς, οι τουαλέτες, αλλά ούτε και καντίνες.

    Κύριο μέλημα ορισμένων ήταν με μικρορουσφέτια, να βολέψουν ημέτερους. Έδωσαν τον έλεγχο των εισιτηρίων στη Μελισσάνη και στη Δρογκαράτη σε μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών, γιατί αυτό τους βόλευε, αντί να τοποθετήσουν ανθρώπους των οικονομικών υπηρεσιών να ελέγχουν επισταμένα τη διαδικασία, ξεχνώντας στη διαδρομή τα ακυρωτικά μηχανήματα.

    Αυτά και άλλα πολλά δείχνουν το ποιόν κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι έρχονται, να σπιλώσουν την καθαρότητα της ψυχής μας, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

  ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ

 Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος