Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Διαπολιτισμικό Κέντρο Ιονίου/ Ionian center: Έκθεση Ζωγραφικής Όλγας Μέλλιου «Θαλάσσιες διαδρομές»

Διαπολιτισμικό Κέντρο Ιονίου/ Ionian center
Καραβόμυλος- Κεφαλονιά
Εκθέσεις Πολιτισμού Θέρους 2017
Έκθεση Ζωγραφικής
Όλγας Μέλλιου
«Θαλάσσιες διαδρομές»
Η κυρία Όλγα Μέλλιου, καταξιωμένη ιατρός με πλούσια κοινωφελή δράση, παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική παρακολουθώντας μαθήματα με τον διακεκριμένο ζωγράφο Ανδρέα Δεβετζή.

Τα έργα της τα χαρακτηρίζει καθαρότητα σχεδίου, αναζήτηση, ζωντάνια, φως.Η πρώτη της ατομική έκθεση στην Κεφαλονιά, έχει σαν θέμα τις θαλάσσιες διαδρομές στο Αιγαίο που οδηγούν στα υπέροχα νησιά του Αρχιπελάγους.
Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις του Καρύδειου Πολιτιστικού Κέντρου Φιλοθέης τα έτη 2010-2017 και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου τo έτoς 2017.
Η έκθεση ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Διαπολιτισμικού Κέντρου Ιονίου-Ionian center, στο άλσος της λίμνης Καραβομύλου Κεφαλονιάς από 12/07/2017- 22/07/2017 και με ώρες λειτουργίας 19.00-20.00 μ.μ.
Για το Δ.Κ.Ι
Τάκης Τόκκας
Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.
Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.