Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

«Γραφείο τύπου της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς»



Με την ανακοίνωσή της, η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τα 5 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής, σπεύδει στο «πόδι» της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας - στην οποία απευθυνόμασταν - να απαντήσει για την ανακοίνωσή μας με τίτλο «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ», ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΕΚΑΝΙΚΙ» ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ! 

Στην ανακοίνωσή τους «ξέχασαν», βεβαίως, να αναφέρουν ότι με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014, είχαμε αλλαγές στο «τιμόνι» των Δήμων και των Περιφερειών, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
Αν ήθελε, λοιπόν, η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να νομοθετήσει και να ανοίξουν οι «πύλες» για την εκταμίευση του ποσού των 5 εκατ., είχε όλο τον χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 να το κάνει!
Γιατί δεν το έκανε; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ» ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ! Είναι απλό!
Δεν αμφισβητούμε τις αρχικές προθέσεις του κ. Σγουρού, ούτε και την προθυμία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής του 2014! Μπορεί, όμως, κάποιος από αυτούς που υπέγραψαν την ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, να μας υποδείξει τις «νομοθετικές πρωτοβουλίες» της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου μέχρι την στιγμή που ήρθε στα πράγματα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί, κάποιος , να μας πει τι απαντούσαν οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στις επιστολές Σγουρού για το θέμα;
ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
Δεν θα βρουν τίποτα!
Η αλήθεια είναι απλά αυτό που είχαμε γράψει στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας για το θέμα : ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ... «ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ»! 
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  01/08/2017
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ