Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Λυκιαρδόπουλου.

Συλλυπητήρια Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή

Έφυγε χθες πρόωρα από τη ζωή ο γιατρός Σπύρος Λυκιαρδόπουλος. Ετίμησε την Ιατρική και το νησί μας σε βαθμό πραγματικά θαυμαστό. Αγάπησε τους ανθρώπους όλους σαν ανθρώπους δικούς του, σαν την οικογένειά του. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές και εκπαίδευση του στην Ιατρική, επρόσφερε σε όλη τη ζωή του προς τους αρρώστους, βοήθεια και ανθρώπινη συμπαράσταση σε βαθμό πραγματικά ασυνήθιστο.
Στο Nοσοκομείο Αργοστολίου που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, έδωσε πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Δικαιολογημένα αγαπήθηκε ξεχωριστά από την κοινωνία μας και όσους τον γνώρισαν, από τους συναδέλφους του και τους αγαπημένους του ασθενείς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Ιδρύματος Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του μαζί με την ευχή το παράδειγμά του να ‘ναι οδηγός για νέους ανθρώπους και γιατρούς. Για τα παιδιά του να ‘ναι φάρος στη ζωή. Το ΔΣ του Ιδρύματος θα αποφασίσει προσεχώς για την αρμόζουσα αφιέρωση στην μνήμη του αγαπητού Σπύρου, αφιέρωση που θα’ ναι ταιριαστή με τις επιλογές στη διαδρομή του σ’ αυτόν τον κόσμο. Και η αγάπη μας θα συνοδεύει για πάντα τη μνήμη του.

Για το ΔΣ – ο Πρόεδρος,
Γεράσιμος Ν. Βεργωτής.
...............................................................
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Οδυνηρό ξάφνιασμα ήταν για όλους μας ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου μας γιατρού Σπύρου Λυκιαρδόπουλου.

 Ο +Σπύρος Λυκιαρδόπουλος, για όλους εμάς, ήταν ο γιατρός που κυριολεκτικά “κρατούσε” την ζωή μας στα χέρια του, για όσο διάστημα ήταν επικεφαλής στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου μας.

Και κάτι παραπάνω…

Ήταν αυτός, που κατάφερε να ιδρύσει και να λειτουργήσει Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο νησί μας, καλύπτοντας τις ζωτικές ανάγκες των νεφροπαθών του Νομού μας.

Στάθηκε κοντά στους ασθενείς του , με την αμεσότητα και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε, προσφέροντας τις επιστημονικές του γνώσεις απλόχερα.

Όλοι εμείς , νεφροπαθείς και  μεταμοσχευμένοι , εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.
.............................................................
Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας εκφράζει την λύπη του για την σε σύντομο χρονικό διάστημα απώλεια δύο προσωπικοτήτων του ιατρικού χώρου, που πρόσφεραν πολλά στην επιστήμη και στην τοπική κοινωνία, του Γιώργου Μωραϊτόπουλου και του Σπύρου Λυκιαρδόπουλου.

Εκφράσαμε ιδιωτικώς τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του πρώτου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του νυν εκλιπόντος, Σπύρου Λυκιαρδόπουλου, καθώς και στον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Σ.Κ.

Ο Πρόεδρος, Διονύσης Γαρμπής

Η Γραμματέας Ευτυχία Τζανετάτου