Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

« Να σταματήσει κάθε σχεδιασμός εγκατάστασης πυρηνικών όπλων στον Άραξο »

                   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  20/11/2017
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ




Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων  Δήμου Κεφαλονιάς συνήλθε  σε τακτική συνεδρίαση την  Πέμπτη  16 Νοεμβρίου στο Εργατικό  Κέντρο και συζήτησε εκτός Ημερήσιας Διάταξης το ψήφισμα που κατέθεσε η συνάδελφος Διονυσάτου Ευφημία εκ μέρους της ΔΑΣ ΟΤΑ σχετικά με τον σταματημό κάθε   σχεδιασμού  εγκατάστασης πυρηνικών όπλων στον Άραξο και  ψηφίστηκε  ομόφωνα όπως παρακάτω :    

Καταγγέλλουμε  κάθε σκέψη και σχεδιασμό για εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ του Άραξου από την κυβέρνηση .                    Η συγκεκριμένη  βάση είναι σταθερά ενταγμένη στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς   . Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τις γενικότερες εξελίξεις είναι επικίνδυνες και απειλούν την ασφάλεια και την ζωή της εργατικής τάξης .                                                                                    
                              ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :    
Καλούμε την κυβέρνηση     να  απαντήσει  δημόσια στο λαό αν ισχύουν οι Νατοϊκοί  σχεδιασμοί   και απαιτούμε να σταματήσουν .                                Να σταματήσουν   όλες οι εργασίες υποδοχής νέων οπλικών συστημάτων στη βάση της Σούδας και των πυρηνικών όπλων  στη βάση του Άραξου.  Να κλείσουν όλες οι Αμερικάνικες Βάσεις     στην Ελλάδα .                          Καμιά συμμετοχή  -καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις Ιμπεριαλιστικές    Επεμβάσεις και Πολέμους ενάντια στους Λαούς  και να γυρίσουν πίσω όλες οι Στρατιωτικές Δυνάμεις από τις αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Επαγρύπνηση και Λαϊκή κινητοποίηση για την ανατροπή  των επικινδύνων σχεδιασμών  .
                   ΕΞΩ οι Βάσεις του Θανάτου και τα Πυρηνικά !!!!!  
         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα