Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

       Στα κατά παραγγελία  ειρωνικά σας σχόλια που εμπεριέχουν προσωπικές αιχμές απαντώ περιεκτικά:
    Ο  Δημοσιογράφος Νεκροθάφτης, που ανέλαβε να συντάξει την επιστολή σας και να την κοινοποιήσει από τα ημέτερα χαλκεία του, αποκαλύφθηκε από τα γραφόμενά του. Είναι κρίμα για ένα Ιστορικό σωματείο να αναθέτει σε δημοσιογραφικά ανθρωποειδή  να συκοφαντούν και να ειρωνεύονται, όταν όλοι γνωρίζουν ότι από φουσκωμένους λουκουμάδες και τσάτσους που ακολουθούν κατά πόδας τα αφεντικά τους δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε.
   Είναι σημείο των καιρών τα παράσιτα των συχνοτήτων, να κατατρώγουν την σοδειά, είτε αυτή είναι πολιτική, είτε κοινωνική, είτε εκπαιδευτική, είτε παροχής υγείας, είτε, είτε, είτε.
    Σε ότι με αφορά θα κρατήσω το αρχείο των ανακοινώσεων και όταν δικαιωθώ από το αποτέλεσμα των πράξεών σας θα το δημοσιοποιήσω.

   Άλλωστε η ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 του Δεκέμβρη για άλλη μια φορά αποτελεί το έναυσμα προκειμένου ο λαός της Κέρκυρας να προβληματιστεί για τι τον περιμένει και τι του επιφυλάσσουν τα συμφέροντα όσον αφορά την Πορθμειακή Γραμμή Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας.
      Όταν οι σημερινοί σας σπόνσορες θα ΣΑΣ στείλουν στην ΑΝΕΡΓΙΑ τότε θα με θυμηθείτε αλλά θα είναι ΑΡΓΑ.
       Να σας πω ότι οι Κερκυραίοι απαιτούν μεταφορά στην απέναντι ακτή και να έχουν το δικαίωμα να διαλέγουν τιμή εισιτηρίου και καράβι. Τα μονοπώλια έχουν απαξιωθεί στην συνείδηση του λαού από την εποχή της επανάστασης του 21!
      Σας σέβομαι και σας υπολήπτομαι ως εργαζόμενους, αλλά έχω το δικαίωμα της άλλης άποψης και το δικαίωμα της παρατήρησης. Ο κατά παραγγελία νεκροθάφτης σας που έγραψε το κείμενό σας, είναι βέβαιο ότι θα σας σκάψει και το δικό σας λάκκο!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ!  
                                                          ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΑΝΘΗΣ
                                                        ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ