Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" ( ΣΠΑΘΗΣ )


Διονύσης Σταθάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε στις 28.01.1981 και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Παντρεμένος με δύο παιδιά, εργάζεται ως μάνατζερ του ιδιωτικού τομέα. Έχει διατελέσει σύμβουλος της Ελληνικής εταιρείας εστιατορίων στην Αμερική «Aegean Grill». Είναι Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καμιναράτων  «ΑΕΤΟΣ».

Σία Βλάχου  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι και ζει μόνιμα στην Ιθάκη. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με τον κλάδο των ασφαλειών ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Παράλληλα, μαζί με τον σύζυγο της διατηρούν κατάστημα καφέ-εστίασης στο Βαθύ της Ιθάκης!!

Χριστίνα Αντύπα – Καββαδία  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Διατηρεί snack bar - cafe στα Αντυπάτα Ερίσου. Παντρεμένη με  τον Αλέξανδρο Καββαδία και έχουνε δύο παιδιά.

Θανάσης Σπαθής  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννημένος το 1971. Ζει στη Σκάλα και εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης ως ιδιοκτήτης γνωστού κέντρου διασκέδασης στη Σκάλα. Την  τελευταία πενταετία επιχειρεί και με  εταιρία μεταφοράς λυμάτων.

Άγγελος Τσιμάρας  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Κατοικεί στη Σκάλα,   είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και διατηρεί το εστιατόριο Flamingo στη Σκάλα από το 1990.

Χρήστος Ευαγγελάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1976 στην Αθήνα με καταγωγή από τα Δαμουλιανάτα. Ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στο Ληξούρι τον Μάιο του 2017. Πήρε πτυχίο  τμήματος  Φυσικής από το  Πανεπιστήμιο Πατρών, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στρατηγικό μάρκετινγκ – Πανεπιστήμιο Frederick, Κύπρος και Πιστοποίηση ως σύμβουλος επαγγελματικού και εκπαιδευτικού προγραμματισμού. Είναι ιδιοκτήτης του εκπαιδευτικού οργανισμού « ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ», με έδρα στο Ληξούρι από το 2010.  Ιδιοκτήτης  νεοφυούς επιχείρησης με έδρα Αργοστόλι από τον Οκτώβριο του 2017 με δραστηριότητα στην εκπαιδευτική Ρομποτική και στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες 3D printers κ.α. με διακριτικό τίτλο “Techable”.


Διονύσης Ευαγγελάτος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)


Κατάγεται από τα Μονοπωλάτα Ληξουρίου. Αυτοδημιούργητος, επαγγελματίας από το 1989. Διατηρεί super-market στο Ληξούρι. Οικογενειάρχης και πατέρας δυό παιδιών.