Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ακόμα τέσσερεις υποψήφιοι της Νέας Πνοής




ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)


Γεννήθηκε στα Μονοπωλάτα Παλλικής και είναι το πρώτο από τα επτά παιδιά του αείμνηστου Παπά-Γεράσιμου. Τελείωσε το Γυμνάσιο στο Ληξούρι και έφυγε από το νησί μας το 1984. Έχει σπουδάσει Θεολογία και Δημοσιογραφία, με την δεύτερη να τον κερδίζει εξασκώντας το λειτούργημα αυτό από το 1996 (έντυπα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, internet). Επέστρεψε στην Κεφαλονιά για μόνιμη εγκατάσταση το 2010 εκδίδοντας την Εφημερίδα «Κεφαλονιά», πρώτα έντυπα και από το 2013 ηλεκτρονικά (efimeridakefalonia.gr). Είναι παντρεμένος με την ιατρό Νάντια Στεφιούκ. Είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκλογική διαδικασία, μιας και το 2015 ήταν υποψήφιος Βουλευτής του νομού μας. 

ΑΤΣΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)


Ο Άγγελος Ατσάρος είναι γεννημένος το 1969 και παντρεμένος με την Ντανιέλα Γκεοργίεβα. Ασχολείται 25 χρόνια με την τοποθέτηση περιφράξεων. Το 2013 επεκτάθηκε στο λιανικό εμπόριο παιδικών και βρεφικών ρούχων και παιχνιδιών και διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του κατάστημα στο Αργοστόλι. Είναι γιος ενός από τους πιο πετυχημένους προέδρους που έχουν περάσει ποτέ από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης, του αείμνηστου Σπυρογεράσιμου Ατσάρου, του "πατέρα" της ΒΙΠΕ.

ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)


Ο Αλέξανδρος Πολλάτος γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1982 στο Αργοστόλι. Τελείωσε το ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην Κεφαλονιά φορώντας τις φανέλες, μεταξύ άλλων του ΑΟΚΙ, του Παλληξουριακού και της Εικοσιμίας. Από το 2002 είναι στέλεχος της εταιρίας ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ, η οποία το 2014 πέρασε σε αυτόν και τον αδελφό του. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Καλούρη. 

Δημήτρης Κουμαριώτης  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1980. Διατηρεί τo καφέ Ristretto και την κάβα – καφεκοπτείο, είναι τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αργοστολίου. Διετέλεσε ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ και γενικά βοηθάει στα τμήματα υποδομής του Αθλητισμού της Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Θεοδωρακάτου και έχουν τρία παιδιά.