Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Καθαρά Δευτέρα στη Σάμη

 Στη πλατεία Ειρηνοδικείου γιορτάστηκαν σήμερα τα κούλουμα στη Σάμη. Ο {Πολιτιστικός Σύλλογος "Αιγιαλός", είχε αναλάβει τη διοργάνωση. Μπουφές με σαρακοστιανά, κρασί και αναψυκτικά, προσφερόταν στους επισκέπτες, ο "γιατρός εξέταζε" τους ασθενείς, και τους παρείχε, κουκιά βραστά και ούζο ( χάπι και σιρόπι ) σε πρώτη φάση και τα "φάρμακα που τους έγραφε" ήταν μόνο Novartis!!
Το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ( διδασκαλία χορού, Ιωάννα Βαλλάτου ) χόρεψε γαϊτανάκι και παραδοσιακούς χορούς, και οι παρευρισκόμενοι, χόρεψαν με την ορχήστρα του Γιώργου Παυλάτου, προσφορά της ΚΕΔΗΚΕ.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Γυμνασίου ( της παράγκας ). Στη γιορτή παραβρέθηκαν και οι καθηγητές Παναγιώτης Δίλαλος και Κωνσταντίνα Μακρυδήμα!! Είχαν διδάξει στο παλιό γυμνάσιο της Σάμης και όσοι από τους παλιούς μαθητές ήταν εκεί, η συγκίνηση για τη  συνάντηση  ήταν μεγάλη!! 
Ακολουθούν video και φωτογραφίες  από την εκδήλωση.
Τάσος Καβαλλιεράτος.


ΑΥΡΙΟ Η 33η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

https://samikefalonias.wordpress.com/2018/11/16/%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b7-33%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce...