Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
.        Της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας             .
Τηλ.: 6934865812–6972929122–6974385911, fax: 2674022211, website: www.eakp.gr, e-mail: info@eakp.gr
                                                                                                                             Πάτρα 7 Μαρτίου 2018
                                                                                        Προς: Συναδέλφισσες - Συναδέλφους
                                                                                                   Μόνιμους, Πενταετείς, Συμβασιούχους
                                                                                                   Απόστρατους

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ  ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Στις σημερινές συνθήκες της γενικευμένης αντιλαϊκής επίθεσης, η ενεργός συμμετοχή όλων μας, αποτελεί προϋπόθεση για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας και την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες να αρχίσουμε μεταξύ μας μία δημόσια συζήτηση, για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και για την κατάσταση στην πυροπροστασία της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ( Ε.Α.Κ.Π. ) απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους,  εν ενεργεία  μόνιμους, Π.Π.Υ. , συμβασιούχους και συνταξιούχους να παραβρεθούν στην ανοιχτή σύσκεψη – εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ( είσοδος από Ιωάννη Ρίτσου ).
Η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο όχι μόνο την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά μονίμων, πενταετών και συμβασιούχων, στο μισθολόγιο, στο συνταξιοδοτικό, την κατάσταση της πυροπροστασίας, αλλά και το πως μέσα από συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις, οργανώνουμε καλύτερα τον αγώνα μας.
 Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν, τα πρώην στελέχη της Ε.Α.Κ.Π. , ο Ανθυποπυραγός ε.α. Μιχάλης Μιχαήλ, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., & αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου μεταθέσεων, καθώς και ο Ανθυποπυρασγός ε.α. Ευθύμιος Τσούνας αντιπρόεδρος της Π.Ε.Α.Π.Σ.     ( Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος).  

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ