Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Λήξη αντιπυρικής περιόδου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡ/ΚΗ ΔIOIKHΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Ταχυδρ. Δ/νση:  Ιγγλέση & Θεμιστοκλέους

Τ.Κ.  28100 – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Τηλ.: 2671023464 – Fax 2671023067
Αργοστόλι 01 Νοεμβρίου 2019
ΠΡΟΣ

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Νομού Κεφαλληνίας κ΄ Ιθάκης

 ΘΕΜΑ:   «Λήξη αντιπυρικής περιόδου 2019».

 Με την ευκαιρία της τυπικής λήξης της αντιπυρικής περιόδου έτους 2019, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους στη δασοπυρόσβεση φορείς, Αντιπεριφέρεια, Δήμους      Ν. Κεφαλληνίας, ΕΛ.ΑΣ. Διεύθυνση Δασών Κεφαλληνίας, ΔΕΔΔΗΕ, Εθελοντικές Ομάδες και Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου,  για την ουσιαστική και αποφασιστική συμβολή τους, τόσο στην πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. 



 Ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ στην εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με τους παραπάνω φορείς για την άρτια οργανωμένη απομάκρυνση κατοίκων και τουριστών στις επικίνδυνες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την 14-09-2019 στις περιοχές Βλαχάτων & Λουρδάτων.

     Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η πρόληψη και η αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών δε μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την κοινή προσπάθεια όλου του κοινωνικού συνόλου.

     Η Υπηρεσία μας από την αρχή του έτους κλήθηκε να αντιμετωπίσει, εκτός των υπολοίπων συμβάντων, τις αναφερόμενες στον επισυναπτόμενο πίνακα, δασικές πυρκαγιές.

Ο Διοικητής

(τ.σ.υ.)

Χαράλαμπος Ν. Γιαννάκης

Πύραρχος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΚΑΓΙΏΝ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: