Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Θ. Μιχαλάτου με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Γραφείο Δημάρχου
Πλ. Βαλλιάνου
28100 Αργοστόλι
Τηλ. 2671360160         
Fax: 2671023571



Αργοστόλι, 18-11-2019


Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Φραντζή πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασιλένα Μητσιάδη και εκπρόσωποι της Αναπτυξιακής Εταιρίας e-trikala με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής,  Οδυσσέα Ράπτη.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για γενικότερα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έγινε αναλυτική συζήτηση και παρουσίαση από τον Δήμαρχο και τα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων της λειτουργίας της Αναπτυξιακής Εταιρίας και πώς, με την αξιοποίηση σύγχρονων ψηφιακών μέσων, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικές και αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, καταγραφής και αντιμετώπισής τους παράλληλα με τον έλεγχο απόδοσης των δημοτικών υπηρεσιών.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αργοστολίου με τον Γενικό Γραμματέα συνοδευόμενοι από  στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν το Κέντρο Υποβολής Αιτημάτων Πολιτών, την Υπηρεσία Οικονομικών του Δήμου ενώ ακολούθησε και ξενάγηση από το Δήμαρχο Τρικκαίων στον χώρο που πυρετωδώς ετοιμάζονται οι εκδηλώσεις για τον Πύργο των Ξωτικών.
Η συνάντηση έκλεισε με συμφωνία για συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων σε επίπεδα ανταλλαγής τεχνογνωσίας, έργων και πρωτοβουλιών δεδομένου του ενδιαφέροντος που επέδειξαν τα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων όσον αφορά τον τρόπο αποκομιδής και διάθεσης απορριμμάτων στο νησί μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου






Δεν υπάρχουν σχόλια: