Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο πραγματικός εθνικός μας πλούτος 🌍

Η ειρηνική διαμαρτυρία δεν γίνεται να αντιμετωπίζεται με καταστολή. Στη δράση μας πριν λίγες μέρες έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η αστυνομία απάντησε με προσαγωγές, όμως το να διαμαρτυρόμαστε για να υπερασπιστούμε τον τόπο μας δεν είναι έγκλημα. Μαζί συνεχίζουμε να διεκδικούμε την προστασία του φυσικού μας πλούτου και την καθαρή ανάπτυξη, που σέβεται το περιβάλλον και την κοινωνία και ανοίγει τον δρόμο σε μία οικονομία χωρίς ορυκτά καύσιμα.
Δεν μπορούν να μας φιμώσουν. Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να διεκδικούμε ένα ασφαλές και υγιές φυσικό περιβάλλον και θα το κάνουμε. 
Μαζί δείξαμε στη Μέρα Δράσης μας ότι αγωνιζόμαστε για να μην γίνουν εξορύξεις στους φυσικούς παράδεισους της χώρας και να μην ξηλωθεί κάθε περιβαλλοντική προστασία στο όνομα της γρήγορης “ανάπτυξης”.
Greenpeace
Η στήριξή σου μας δίνει δύναμη. Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να δώσουμε φωνή σε εσένα και όλους όσους απαιτούν να διαφυλάξουμε τον πραγματικό εθνικό μας πλούτο.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ
Χωρίς τη βοήθειά σου, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Σε ευχαριστούμε θερμά που συμμετείχες στη Μέρα Δράσης και σε χρειαζόμαστε και για τη συνέχεια, γιατί οι φωνές μας δεν θα χαθούν, δεν γίνεται να μας αγνοήσουν. Έλα μαζί μας!
*Η οργάνωσή μας δεν έχει άλλους πόρους πέρα από τις δωρεές των υποστηρικτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: