Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι επιβεβαιώθηκε ένα (1) εισερχόμενο κρούσμα στο νησί μας. Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ, μετακινήθηκε για παραμονή σε καραντίνα, στην περιοχή διαμονής του.

Ζητάμε την ιδιαίτερη προσοχή όλων. Παραμένουμε ψύχραιμοι και εργαζόμαστε για την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών του νησιού μας.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ
Έπαρχος Ιθάκης
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ
Δήμαρχος Ιθάκης
ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ!!!
Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν, η τύχη μας εγκατέλειψε και παρουσιάστηκε και στο νησί μας εισαγόμενο θετικό κρούσμα κορωνοιού, ασυμπτωματικό, το οποίο ευτυχώς είχε ελάχιστες επαφές.
Έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ευρέθη τρόπος να αναχωρήσει χωρίς να παραμείνει σε καραντίνα στην Ιθάκη.
Είναι όμως ανεπίτρεπτο και πριν τις επίσημες ανακοινώσεις να κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες για πολλαπλά κρούσματα και μάλιστα να δυσφημούνται επιχειρήσεις χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
Προτρέπουμε για μια ακόμη φορά, επί τη ευκαιρία, να τηρούμε ευλαβικά όλους τους κανόνες προφύλαξης με την ελπίδα ότι αυτό θα είναι και το μοναδικό κρούσμα στο νησί μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ
Δντης Κ. Υ. Ιθάκης

ithacanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: