Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Προσβολή για τα νησιά μας η “τηλε-συνέντευξη τύπου” της κ. Κράτσα – Δεν συμμετέχουμε.

Το Vlahatasamis, συνυπογράφει το παρακάτω κείμενο. Δεν θα συμμετάσχουμε κι εμείς στη συνέντευξη τύπου της κ. Ρόδη κράτσα για τους παρακάτω λόγους που αναφέρει το kefaloniapress.gr
Η συντακτική ομάδα του Kefaloniapress δεν συμμετέχει στην τηλε συνέντευξη τύπου της Περιφερειάρχη κας Ρόδης Κράτσα .
Θεωρούμε προσβολή για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, για τους ανθρώπους που έξι μέρες βρίσκονται μέσα στις λάσπες και στα χαλίκια , για τους συντοπίτες μας που ακόμα δεν έχουν ηλεκτρικό στο σπίτι τους , την απουσία της Περιφερειάρχη κας Κράτσα από τα νησιά μας αυτές τις δύσκολες, τις τραγικές ώρες που ζούμε.

Η κα Κράτσα από τις ζεστές , στεγνές και ηλεκτροφωτισμένες σάλες της Κέρκυρας στέλνει ανουσια δελτία τύπου, μοιράζει χρήμα και φωτογραφίζεται με την κα Αγγελοπούλου ενώ τρία νησιά είδαν το χάρο με τα μάτια τους στην πρόσφατη απέλαση του κυκλώνα Ιανού.
Του κυκλώνα είχαν προηγηθεί στην Κεφαλονιά εφιαλτικές πυρκαγιές στις οποίες και πάλι η κα Κράτσα ήταν απούσα.
Δεν μπορεί να κρύβεται στην Κέρκυρα η κα Κράτσα όταν η ίδια φέρει σοβαρότατες προσωπικές ευθύνες για πολιτικές επιλογές της που έκαψαν και έπνιξαν την Κεφαλονιά.
Δεν μπορεί να στέλνει αντ’ αυτής τον ιπτάμενο Νίκο Χαρδαλιά και να πληρώνει η Περιφέρεια δια της υπογραφής της και τα έξοδα φιλοξενίας του αυτού και των συνεργατών του.
Δεν μπορεί να αποποιείται των ευθυνών της και να αυτοσυγχαίρεται με μια άνευ προηγουμένου βιομηχανία ανούσιων δελτίων τύπου.
Έξι μέρες σήμερα μετά το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού η κα Κράτσα δεν έχει επισκεφθεί ούτε ένα από τα πληγωμένα νησιά του Ιονίου , αδιαφορώντας για τα προβλήματα των κατοίκων που και η δική της πολιτική προκάλεσαν.
Για αυτούς και για δεκάδες ακόμα λόγους , το kefaloniapress δεν θα συμμετάσχει στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου της κας Κράτσα σήμερα το μεσημέρι.
Τέτοιες ώρες οι κάτοικοι των νησιών μας θέλουν την ουσιαστική παρουσία αυτών που τα κυβερνάνε , αυτών που ευθύνονται με τις πολιτικές επιλογές τους για το που φθάσαμε και τι ακόμα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Συνεντεύξεις τύπου και μάλιστα εκ του μακρόθεν και για άσχετο με την τραγική επικαιρότητα θέμα, είναι προσβολή για τους ανθρώπους των νησιών μας,  για αυτό δεν θα πάρουμε μέρος.
Η Συντακτική Ομάδα του Kefaloniapress
===
Αυτή ειναι η πρόσκληση της συνέντευξης:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Αλέξανδρου Αλεξακη την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12 μεσημβρινή με θέμα:
“Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία covid-19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων”.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Μπορείτε να συμμετέχετε στις παρακάτω αίθουσες:
  • ΚΕΡΚΥΡΑ:Αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Αλυκές Ποταμού).
  • ΛΕΥΚΑΔΑ: Διοικητήριο – Αντ. Τζεβελέκη
  • ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ: Διοικητήριο -Αργοστόλι /Πλατεία Βαλιάνου,
  • ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διοικητήριο – 21ης Μαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια: