Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Της 4ης ΟΚΤΩΒΡΗ 2009
Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ,άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες, στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτώβρη.
Το πανελλαδικό αποτέλεσμα 4,60 % του ΣΥΡΙΖΑ, μετά μάλιστα από μια μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας , υποδεικνύει την αντοχή, αλλά και τις δυνατότητες του εγχειρήματος της ενωτικής , ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στον κόσμο της Αριστεράς ,στους πολίτες της «ξεχασμένης» Ελλάδας ,στον κόσμο της εργασίας και του πολιτισμού ,που έδειξαν εμπιστοσύνη και έδωσαν την ψήφο τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δύναμη Αριστερής Προγραμματικής Αντιπολίτευσης στην νέα Βουλή και την ίδια στιγμή θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων.
Τοπικά, η διατήρηση της εκλογικής δύναμης του 2007 ,μας υπενθυμίζει την υποχρέωση μας για ένταση της πολιτικής μας παρουσίας και δράσης, για μια πιο ουσιαστική και αποδοτική για τους συμπολίτες μας ανάδειξη ,προβολή και αντιμετώπιση των ιδιαίτερων σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων.

Αργοστολι, 08/10/2009 το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: