Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ευθεία απειλή σε κάθε προοδευτικό πολίτη οι δηλώσεις Κασιδιάρη



 
Απειλές κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τα επεισόδια έξω από το θέατρο "Χυτήριο" στην Ιερά Οδό.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε: "Σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, καθώς και η ιστορική τους μνήμη, η Χρυσή Αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. Από εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές τρώνε πόρτα".
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις δηλώσεις Κασιδιάρη
Οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής συνιστούν ευθεία απειλή όχι μόνο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του, αλλά και απέναντι σε κάθε προοδευτικό πολίτη.

Τέτοιου τύπου δηλώσεις, αλλά και αντίστοιχου περιεχομένου φασιστικές ενέργειες, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στο να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, την ενίσχυση της δημοκρατίας.
Θεωρούμε επιβεβλημένη την επίσημη τοποθέτηση όλων των κομμάτων, καθώς και της κυβέρνησης, η οποία με τη στάση της ενθαρρύνει και αξιοποιεί τη φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: