Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Οι ειδικότητες στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη84 θέσεις κοινωφελούς εργασίας για τον Δήμο Κεφαλονιάς και 18 θέσεις για τον Δήμο Ιθάκης.

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκίνησε την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. 


Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται - αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο - στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). 

Οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μία (1) μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς.

Οι Θέσεις του ΟΑΕΔ για τον Δήμο ΚεφαλονιάςΟι Θέσεις του ΟΑΕΔ για τον Δήμο ΙθάκηςΠερισσότερες πληροφορίες για την προκύρηξη και τις Αιτήσεις εδώ