Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η Global-Seatrade, Miami, ολοκλήρωσε τις εργασίες της.

Με συναντήσεις εργασίας Στελεχών της Κρουαζιέρας, Συνεδριακές δραστηριότητες και στρογγυλές θεματικές τράπεζες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Κρουαζιέρας στη Φλώριδα των Η.Π.Α..

Η ενεργός παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κ.Έλενας Κουντουρά και των Συνεργατών της σε όλες τις κύριες και επιμέρους ενότητες ανάπτυξης της Κρουαζιέρας σε συνδυασμό με την άψογη οργανωτική επιμέλεια του Εκθεσιακού Περιπτέρου του Ε.Ο.Τ. από την Διευθύντρια κ.Γκρέτα Καματερού και την κ.Ντίμη Χρυσάνθου, πρόβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο τόσο τις δυνατότητες των Ελληνικών Λιμένων όσο και τις ιδαίτερες ομορφιές της Χώρας μας.
Η Κεφαλονιά παραμένει ένας προορισμός επιλογής των Εταιρειών, που δραστηριοποιούνται σε Αδριατική και Ιόνιο και ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος με την συνεργασία της CTM είχε την ευκαιρία, να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους τόσο για την ολοκλήρωση της Γέφυρας στο Μύρτο όσο και για τα έργα εξωραϊσμού της Πλατείας Αργοστολίου και της αισθητικής αναβάθμισης της παραλιακής ζώνης.
Επίσης έγινε ενημέρωση για την εύγευστη παραδοσιακή γαστρονομία του Νησιού με πληροφοριακό υλικό των δράσεων του κ.Ανδρέα Παντελειού και για τα ξεχωριστής ποιότητας Οινοποιεία του Νησιού με υλικό από τον κ.Φοίβο Ορκόπουλο.
Τέλος ο κ.Κεκάτος είχε συνάντησή με τον Δήμαρχο του Miami Beach κ.Philip Lavine στον οποίον παρέδωσε Πρόσκληση εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση για να επισκεφθεί, οπότε το επιτρέπει το πρόγραμμά του το Νησί.
Η αμέσως επόμενη δράση Τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς είναι αύριο στη Στοκχόλμη.