Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Δ.Ε.Υ.Α.Κ: ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ.

Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς                                                                     
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                            
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗ 63, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100
ΤΗΛ: 2671023064, FAX: 2671024668
Α.Φ.Μ: 999414135, Δ.Ο.Υ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
         
Με έκπληξη διαβάσαμε μια πλήρως ανακριβή ανακοίνωση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αγίας Θέκλης κυρίου Ανδρέα Μπενάτου, ο οποίος προφανώς προέβη στο συγκεκριμένο πόνημα υπό την παραταξιακή και όχι υπό τη θεσμική του ιδιότητα. Τονίζουμε λοιπόν για κάθε καλοπροαίρετο τα εξής:

1. Δεν έχουν λάβει χώρα πολύωρες διακοπές νερού από το Μάρτιο του 2017 στις περιοχές Αγία Θέκλη, Βόβικες, Βιλατώρια αλλά αυτό συνέβη μόνο από την Παρασκευή 30/06/2017 μέχρι την Κυριακή 02/07/2017 οπότε και το πρόβλημα λύθηκε με άμεση παρέμβαση της υπηρεσίας. Ειδικότερα τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ ήταν παρόντα όλο ανωτέρω διήμερο στην περιοχή μέσα στον καύσωνα για να υπάρξει ταχύτατη επίλυση του προβλήματος, επομένως μένει να μας πει ο κύριος Μπενάτος που ακριβώς είδε …<<την αδιαφορία και την ανικανότητα>>,  όπως με θράσος αναφέρει.
2. Όσο αφορά  την  γεώτρηση στις Βόβικες και το ζήτημα με το παροχικό καλώδιο της ΔΕΗ, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ διερευνά υπεύθυνα και αρμόδια το όλο θέμα και φυσικά δεν χρειαζόμαστε τις <<τεχνικές γνώσεις και τα επιστημονικά πορίσματα>> του άσχετου με το αντικείμενο κυρίου Μπενάτου ο οποίος <<αποφάνθηκε για τα πάντα>> χωρίς καν να έλθει ποτέ σε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον πρόεδρο και το διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Εάν το είχε πράξει θα είχε τουλάχιστον μάθει ότι στο αντλιοστάσιο στις Βόβικες υπάρχει επιτηρητής τάσεως και όλες οι απαιτούμενες ηλεκτρολογικές προστασίες οπότε θα απέφευγε ακόμα μια φαιδρή ανακρίβεια.
3. Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ μεριμνά για την διαρκή και συνεχή υδροδότηση όλων των περιοχών του δήμου Κεφαλονιάς τηρώντας την νομοθεσία και φυσικά δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις εκτός τόπου και χρόνου απόψεις του κυρίου Μπενάτου οι οποίες θα οδηγήσουν στο <<μαρτύριο της σταγόνας>>, δηλαδή σε παροχή νερού με ωράριο στις ανωτέρω περιοχές. 

Χαιρόμαστε που μετά από δυόμιση χρόνια θητείας ο πρόεδρος της Αγίας Θέκλης εμφανίστηκε ως δια μαγείας, θα ήταν όμως ακόμα καλύτερο αν αυτό το έκανε με κάποια χρήσιμη παρέμβασή του και όχι με ένα ψευδές και συκοφαντικό κείμενο για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ



Ο   Πρόεδρος


   Ανουσάκης Νικόλαος