Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Ηλίας Πολίτης”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                              
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ             Κέρκυρα, 18-7-2017
Τηλ.: 26613.61572
email: press@pin.gov.gr              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, κτίριο Π.Ε. Κέρκυρας (πρ. Νομαρχία)

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκο Μιχαλά συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Ηλίας Πολίτης” Γιώργος Τσερεμής και ο Αντιπρόεδρος Απόστολος  Βιτουλαδίτης.


Οι κ.κ. Τσερεμής και Βιτουλαδίτης  ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη  για τη δράση του Συλλόγου και τη πορεία του εθελοντικού αιμοδοτικού κινήματος στην Κέρκυρα. Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες συστηματικής συνεργασίας των δύο πλευρών για την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Περιφέρεια μας, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε που οι ανάγκες αίματος είναι  αυξημένες, καθώς και  για τη διοργάνωση κοινών δράσεων  και εκδηλώσεων.

Η πρώτη κοινή δράση αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 στις 10:30π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής  Ενότητας Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία).

Ο κ. Μιχαλάς  αφού τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη   για τις σημαντικότατες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Ηλίας Πολίτης” δήλωσε ότι “η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών στηρίζει την προσπάθεια σας που αφορά στη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη  κάλυψη των αναγκών από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα σε μια περίοδο που οι ανάγκες  σε  αίμα είναι εξαιρετικά  μεγάλες. Παρακαλώ ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή”.  