Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ο σύλλογός μας μετά την απόλυτη επιτυχία της ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 2017 , της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , που  έγινε την Πέμπτη 20 Ιουλίου , στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ ,


Θέλει να ευχαριστήσει :

– Την ΚΕΔΗΚΕ , για την παραχώρηση του χώρου .

– Την φιλόλογο Μυρσήνη Γιαννακοπούλου και τον ηθοποιό Κυριάκο Μαρκάτο , για την θαυμάσια παρουσίαση του προγράμματος της συναυλίας , καθώς και την φιλόλογο και μέλος της μαντολινάτας μας Νίκη Μαζαράκη , που συνέταξε τα κείμενα της παρουσίασης .

– Τα παιδιά του Παιδικού Τμήματος της Χορωδίας μας , την δασκάλα τους Αντζελα Τκάτς , και τους γονείς των παιδιών , που μας τα εμπιστεύτηκαν .

– Τις σολίστες Ειρήνη Καμινάρη και την Ματίνα Παπαγεωργίου , που μας τραγούδησαν υπέροχα .

– Την πιανίστα  Ευαγγελία Φραγκιά , που συνόδεψε όλα τα τραγούδια .

– Τα μέλη της Χορωδίας και της Μαντολινάτας , που δούλεψαν πολύ για να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα .

– Τέλος ,  σίγουρα όχι τελευταίο , αλλά  πρώτο , τον Μαέστρο μας Σπύρο Θεοτοκάτο  .

Επίσης , ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στο πολυάριθμο κοινό που πιστά ακολουθεί την χορωδία και την Μαντολινάτα μας  όλα αυτά τα χρόνια  στηρίζοντάς την σε αυτή την δύσκολη αλλά τόσο όμορφη πορεία της , 37 ολόκληρα χρόνια .

Η συναυλία αυτή θα μεταφερθεί στην Αθήνα ( στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΟΣ ) , την Κυριακή 22 Οκτωβρίου .

Επόμενη εμφάνιση της Χορωδίας και Μαντολινάτας θα γίνει την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο θεατράκι ‘ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ’ , στο ‘Μπαστούνι’ , μαζί με άλλα μουσικά , χορευτικά , θεατρικά σχήματα .

Για πρώτη φορά εκείνη την μέρα θα λειτουργήσει Υπαίθρια έκθεση εικαστικών, με έργα καλλιτεχνών του νησιού μας , που η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη .

Συκεκριμένα την Παρασκευή 4 Αυγούστου και ώρα 9 μμ. θα παρουσιαστούν :

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου ‘ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ’ με αρχιμουσικό τον Βασίλη Περλικίδη . Μαζί τους θα τραγουδήσει η Ματίνα Παπαγεωργίου.
Το Χορευτικό συγκρότημα ‘ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ’ , με χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Μαντζουράτο
Θα τραγουδήσει ο Σταύρος Νιφοράτος . Στο πιάνο θα τον συνοδέψει η πιανίστα Ευαγγελία Φραγκιά και μικρό ορχηστρικό σχήμα από την Μαντολινάτα μας .
Η Χορωδία με την Μαντολινάτα μας , με μαέστρο τον Σπύρο Θεοτοκάτο .
Από τις 8 μμ θα ανοίξει για το κοινό η Εκθεση Εικαστικής Τέχνης , που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα .
Το Δ.Σ.