Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΑΜΙΚΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ


Την Κυριακή 11 Φλεβάρη τ’απόγιομα οι Σαμικοί με τους φίλους τους γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου ELΕCΤRΑ PALACE με χαρά, τραγούδια και χορό.
Το συναπάντημα πραγματοποιήθηκε. Οι παρέες από τραπέζι σε τραπέζι με θερμές χειραψίες κι αγκαλιές αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ευτυχία.

Μετά την κοπή της πίτας και τις σχετικές ευχές  του Δ.Σ., ο Πρόεδρος Θωμάς Ζερβός χαιρέτησε  τους παρευρισκομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφεριάρχη Ιονίων Νήσων Π.Δρακουλόγκωνα, τον Αντιδήμαρχο Δ.Λυκούδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Θ.Φλωράτο και τους υπενθύμιση τους αγώνες του συλλόγου μας το 2017 για τον παραλιακό δρόμο, την πεζογέφυρα Σάμης Καραβόμυλου και το Μουσείο. Δόθηκαν  οι σχετικές απαντήσεις.
Τη συνέχεια της βραδιάς ανέλαβαν οι μαστόροι του γλεντιού .αδελφοί Καραβιώτη με τα τραγούδια του κρασιού και της Αποκριάς, τις καντάδες αλλά και την χορευτική μουσική που γέμισαν την πίστα. Τα ζευγάρια λικνίστηκαν με το ταγκό, βαλς αλλά και με τον μπάλλο, το διβαράτικο και τον μέρμηγκα.Τα σαμικόπουλα έδωσαν το παρόν με ζωντάνια και πολύ κέφι.
Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!

Κείμενο:Ρούλα Φλωράτου.
Video:Γιώργος Βάλσαμος.
Φωτογραφίες: Έλενα Ζερβού, Ρούλα Φλωράτου.