Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η πεζογέφυρα της Σάμης...στο "Βήμα του Πολίτη"

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα από τα θέματα που κυριαρχεί στη επικαιρότητα της Κεφαλονιάς, είναι το θέμα της πεζογέφυρας του παραλιακού Σάμης - Καραβομύλου. Της πεζογέφυρας που καταστράφηκε στις πλημμύρες του 2012 και δεν έχει φτιαχτεί νέα ακόμα, παρά την αναγκαιότητα κατασκευής της, λόγω των τουριστικών αξιοθέατων της περιοχής και της ανάγκης επικοινωνίας των κατοίκων Σάμης και Καραβομύλου, που είτε δεν οδηγούν είτε δεν έχουν μεταφορικό μέσο.
Μία από τις ραδιοφωνικές εκπομπές που ασχολήθηκαν αρκετά με το θέμα και μίλησαν γι' αυτό με φορείς της Κεφαλονιάς, είναι η εκπομπή το "Βήμα του Πολίτη", στον Ionian Galaxy, με τον δημοσιογράφο κ. Σάκη Βούτο.  Ο κ. Βούτος μίλησε με τους κ.κ. Διονύση Λυκούδη, Αναπληρωτή Δήμαρχο, Δημήτρη Τζανετάτο, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης ο "Γιαλός", Δημήτρη Μεσάρη, Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Παναγή Δρακουλόγκωνα, Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Ζητήσαμε από τον κ. Βούτο και μας έστειλε όλα τα "ηχητικά", ( τον ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό ), από τις συνεντεύξεις αυτές, για να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη και για το θέμα οι αναγνώστες μας, αλλά και  για να λάβουν γνώση, για το πως αντιμετωπίζουν οι Αιρετοί μας το πρόβλημα.
Πατώντας ( κλικ ) πάνω στο όνομα του κάθε ενός Αιρετού που αναγράφονται παραπάνω, μπορείτε να ακούσετε, τι ακριβώς ειπώθηκε από όλους του συνομιλητές του κ. Βούτου.
Τάσος Καβαλλιεράτος.